<< Terug naar vorige pagina

Ons beautyteam

Onze specialisten kijken wat er voor nodig is om je nog mooier en stralender te laten feesten en geven je ondertussen handige make-uptips. Je zult eens zien wat een verschil een professionele kwast kan maken. En dit geheel geeft natuurlijk gelijk iets leuks om naar te kijken en aanleiding voor een praatje.
Themafeest? Voor een jaren ’50, jaren ’60 of ’70 of punkmake-up draaien wij onze hand niet om.
Nepwimpers, glitterlook, super eyeliner? Alles is mogelijk!*

Onze feest fotografen

Onze fotografen zijn professioneel en ervaren. Ze hebben een mobiele fotostudio met speciale achtergrond en lampen om goede portretfoto’s van uw medewerkers te maken. Ons make-upteam kan zorgen voor een goede fotomake-up. Sfeerfoto’s en filmpje van het feest zijn ook mogelijk. Zo kunnen jullie later nog eens kunnen nagenieten. De foto’s worden in de gewenste resolutie op cd geleverd, bewerkt, uitgeprint, op canvas gezet. Precies zoals je wilt. Deze dienst is op maat en heeft daarom een apart tarief. Vraag nu een offerte aan >>.

Ons Haarstylingsteam


Je zult heel wat bekijks hebben als onze haarstylisten je haar hebben gekruld, gestijld,  opgestoken (klassiek of juist lekker speels) of een hippe kuif hebben gefabriceerd. En dit is echt niet alleen leuk voor dames met lang haar!
-Een klassiek GraceKelly-kapsel voor je koninklijke thema feest, Een beehyve met haarband a la Amy Winehouse voor je 50’s fuif? Geen probleem! Je zegt het maar! Zelfs voor echt knippen en stylen hebben wij de juiste mensen in huis!
Geef het aan in uw informatieaanvraag >>

Onze Nail Art specialisten


Je hebt geen kunstnagels nodig voor een prachtige Nail Art versiering. Onze nagelstylisten maken met plezier van je eigen nagels een feestje. Leuk hip, kleurrijk, klassiek Nail Art design.. Je ziet je nagels opbloeien! En je hebt er na het feest ook nog plezier van natuurlijk! Geef aan of je onze Nail Art specialisten wilt inzetten voor teennagels of vingernagels. *Als je de handen van je gasten heerlijk wilt laten verzorgen kun je natuurlijk ook vragen naar onze Manicures.

Onze stempel tattoo-ers


De tijdelijke tattoo’s worden met speciale huidinkt op het lichaam aangebracht met stenen stempels. Er is een zeer ruime keuze van vlinders, bloemen en subtiele dolfijntjes tot een stoere tribal of doodshoofd. De tijdelijke tattoo’s kunnen naar wens versierd worden met glitter, kleur of strasssteenjes.
De stempels blijven 3 tot 7 dagen goed en zijn watervast maar kunnen ook eenvoudig verwijderd worden met een vette substantie zoals bijvoorbeeld olie.Geef uw gasten iets bijzonders en huur ons beauty team van specialisten. Bel voor een vrijblijvende offerte.

Ook ‘s avonds en in
het weekend bereikbaar;
Sandra  van Uffelen
Stuur een email

 

 

 

 


Bedrijfs event? Wij verzorgen:

(Mode)Shows
Bedrijfsfeesten
Events
Personeelsuitjes
Product presentaties
Bedrijfsevents
Feest extra:
Tafel goochelaar
Barbier
Stoel Massage

Hier zijn aparte tarieven voor. Vraag NU een offerte aan>>

Groot feest? Wie huurt u in?

Iedereenmooiophetfeest.nl is een initiatief van Sandra van Uffelen Visagie. Sandra van Uffelen is een professioneel visagiste met jarenlange ervaring op het gebied van fotoshoots, workshops en beauty events. Ook voor uw event kan Sandra van Uffelen Visagie een passende oplossing bieden. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden. Sandra werkt alleen met ervaren professionals om van uw event een doorslaand succes te maken.

Kijk ook op www.sandravanuffelen.nl
en www.workshops4beauty.nlProfessioneel visagiste Sandra van Uffelen, De Lier, Delftt, Naaldwijk, Rotterdam, Westland


Workshops 4 beauty, veel make-up tips, nagel workshops, 5 minuten make-up, stemple tatoes etc.

Alle beautystylisten zijn vanaf 2 uur te boeken en hebben eenzelfde prijs (uitgezonderd de barbiers met hun speciale stoel). Daardoor kun je, afhankelijk van het soort feest of thema (glamour, Ibiza, strand, Italian, 50’s) en je budget, zelf bepalen hoeveel en welke beautystylisten je wilt boeken. En als team passen wij ons natuurlijk graag aan jullie thema en zorgen er graag voor dat er over jullie feest nog lang gesproken wordt!